2 Ağustos 2011 Salı


işte bi gün böyle...






bi gün böyle...





napcan kardeş??

istanbul yolundayım bir kez daha..kaçıncı saymadım..kulağımda yedi karanfil'in güzel nagmeleri var..acıklı mı ben mi acık kararttım kendimi..?

beklediğim şey olmadı..biraz hayal kırıklığı biraz güvensizlik çöktü üstüme..ya beceremezsem diye sordum ilk kez kendime..yatıştırıcı aldım..şirin'e yalnız kalmak istiyorum dedim..boynuma sarıldı düzelecek herşey dedi..bak sana söz veriyorum düzelecek dedi..nasıl dedim..prenses gibi giyin öyle anlat dedi..(iş görüşmesine öyle gitmem gerektiğini söylüyor) öyle sağlam konuşunca iyice ağlayasım geldi..pışpışladı beni..yanımdaki koltukta uyuyor şimdi 32 numaralı koltukta..saçlarını iki at kuruğu yaptık evden çıkmadan..şimdi o ayrılan yivinden öpesim var..Ağrı dağı efsanesi çalıyor..ağlayasım geçmiyor..İstanbul yolundayız kızımla..o uyuyor..ben darlanıyorum..

yan komşu süslü Hikmet ablaya bıraktık şirinenin kara balığını..kapkara balık seçti balıkçıda..muammet kuşunu da getircez gelirken...mavi..siyah balık mavi kuş..

eyvah..başım ağrıyacak..anneme dört buçuk saat var..

hımm bi yaşı daha geride bıraktık bu arada..33 bitti..güzel yaş 34..geçiyor len..ne acaip..durduğum yerden memnunum..seviyorum tam bastığım yeri..bakalım bu senenin sürprizleri neler olacak? işsizlik maaşı artcak diyolar..süresi de uzicakmış..Allah büyük..

of ulen of..

hadi benden bu kadar..

8 yorum:

nazan dedi ki...

Başın ağrımasın, prensesler gibi giyin yine..kulak ver o yanındakine.Bide %100 artış var dedilerdi gecen,aklıma düşüverdiydin.bakarsın olur.Hatta inşallah olur...

Umudum dedi ki...

ivitt anneanne gibin oldum artık ajansları şirini susturup dinniyorum..
nazannn çok özledim seniiii...

biberli dedi ki...

vala işsizlik maaşını bugün almış biri olarak, artışı BABA olarak vermişler, öle diim. 30 lira zam var sadece...ulen medya mı abartıyor yoksa zam yapacaklarını söleyenler sayı saymayı mı bilmio ben de anlamadım...neyse alıştık geçirilmeye..

gülüm, o kızı dinle. akıl yaşta değil başta dememişler boşu boşuna...adam olacak çoocuk her biyerinden belli olur...adamım ben,m ya, güççük süper güç Şirine :))

iş dediğin ne ki, çıkılır girilir...her şey olması gerektiği gibi oluyor yavrucan, isyan etme..Allah hayırlısını versin...öle dua et...biliyorum ediyorsun da, işte bazen korkularımız bizi çok feci faka bastırabiliyor..sen basma faka e mi?

buradayım, istanbul'dayım ben de, beklerim...görüşücez değil mi? :)

dennis dedi ki...

Canim benim sen niye darlandin ki ole yaf:(
O guzel kafana hiic 1sey takma, dunyadaki en guvel varliga sahipsin ve bak o seni teselli etmeye calisiyor, melek kizim benim yaa:)
Is dedigin bri gun bulunuyo bebegim, sen yeter ki iste, hayirlisi olsun
Ben oyle cok dua fln etmem ama her gece her sbh sukrederim, binlerce kere! O da goruo, duyuyo cok sukur:)
Yeter ki kalbini ferah tut bebegim
Seni sevenleri unutma..
Optum cookk

Adsız dedi ki...

Öncelikli Doğum günün kutlu olsun geçti biliyorum ama olsun.İkincisi bu kadarda karamsar yazılar yazma ben senin yazılarını okuyarak keyif alıyorum biliyorum bunlar senin duyguların hislerin ama sen çok güçlüsün.
Bu gücünü sakın hafife alma...

Umudum dedi ki...

ya valla teşekkürler he..taam geçti zaten..benim karartımdan nolur..ahanda geçtii :)

biberli dedi ki...

:))) sakin annem sakin...

hani sana daha önce de demiştim: bir şey oluyorsa iyidir, hayırlıdır; olmuyorsa da ;)

sen gelsene ben seni sevim. özledim kızım, sarı kafaaa!

Umudum dedi ki...

aricam şinci..