8 Eylül 2011 Perşembe


***Ne acaip yafu..Kadın Yahoo'nun ceo'su..Carol Bartz..Bu yahoo şimdilerde daha popüler olan googla'dan işte neblim gmailden sonna azcık düşüşe geçmiş..Bu ceo abla da yahoo'yu canlandıramadı deyü işten atılmış..Tamam performansını düşük buldun annadık iyi de kardeşim bu telefonla mı bildirilir?? Sen ara yahoo'nun ceo'sunu telefonla de ki ; gelme artık kardeşim..Olmaz yafu..Her şeyinde bir oluru var yani de mi? cık cık cık..Okumuşsun fekat adam olamamışsın...

***Bu lacoste var ya hani..Fransız markası..Çok pahalı hani..bi tişört 300 lira felan..İşte o markayı en yakından takip eden kim biliyor musunuz? Anders Behring Breivik..Nam-ı diğer Norveç kasabı...
Adam ne zaman ekranlarda görünse üzerinde lacoste tişörtler var..Lacoste şimdi sanırım dava açmış manyağa giymesin bizim tişörtlerimizi istemezük biz böyle reklam olmaz ossun diyorlarmış..emsal teşkil edebilir mi? bence edebilir..Reklam kokuyor mu fekat? Evet buram buram kokuyor..

***Kırık Kalp müzesi varmış biliyor musunuz? Zagrep'te..İsminden de anlaşılacağı üzere eski sevgililerin sizde kalan bilimum eşyalarını bağışlayıp sergileyebiliyormuşsunuz..Orda gördüğünüz işte neblim bi telefon bi don bi gözyaşı şişesi bi motorsiklet (evet evet varmış) size yalnız olmadığınızı hissettiriyor, acınızın bir nebze de olsa hafiflemesine yol açıyormuş..Ne acaip şeyler oluyor di mi? Güzel fekat..

***Bu akşam Ankara İf Performance 'da Baba Zula konseri var...Biletler 15 lira..bişi diil..biraz geç sahne alacaklarmış (00.00) sadece ama nolcak canım yaşlı mıyız?? ehehe..Ben gitcem sanırım..Beklerim efenim..

if performance

ve son olarak Baba zula ve Brenna Maccrimmon'dan..."Ben bir Martı olsam" Bayılıyorum Brenna sanaaaa...



;;