27 Mart 2013 Çarşamba


Çok seviyorum tiyatro oyunu izlemeyi sahici sahici geliyor gerçekten orda yaşıyomuş gibi adamlar..Gel gör ki Ankara'da benim kadar çok seven var ya da afedersin ama g.t kadar gidilecek yer olmasından mütevellit bilet bulmak çok zor..Aslında hep kulaktan dolma bilgiler bunnar çünkü hiç gidip de bulamadan kıçın kıçın dönüp saydırdığım olmadı..Hatta bi keresinde bilet aldım da biz gidemediydik çoğcukları bırakacak kimse yokluğundan! 



Neyse ne,entellektüel kişilik oluşturmada anlık karar verme no:827..Kesinliklen artık daha çok tiyatroya gitcem..

dün akşam Yastık Adam'a gittik kızlarla..Bahri'de vardı ama o sevgilisiyle idi..Biz kız kıza kaldık bundan sebep..Zaten muhabbete değil izlemeye gitmiştik..Oyun çok gergindi..Kara mizah demişler ama ben pek gülünecek bi yer göremedim..Acı acı bellllkkkiii 1 kere ya da hadi 2 olsun gülmüşümdür o da 2 saniye felan..sonra ciddileştik oyun çok gergin zira..Ama oyuncular çok iyiydi yaaa..Murat Çıdamlı, Emre Erçil, Tolga Tekin, Mesut Turan..Ben en çok Katuryan'ı sevdim bi de...

bi dakka ya evden çıkmam lazım..saat?? üff.geç kalcam..Bu oyun için başka bambaşka post lazım gelir..Artık eve dönünce şeyedelim..öptüm..


;;