7 Eylül 2011 Çarşamba

Seninle belki aynı yılda doğmuş belki bir yıl eksik iki yıl fazla..

Aynı yıllarda yaşanmış kara sevdalar,terkedişler,terkedilişler...

Sonra yıllar geçmiş..hayat tüm sıradanlığıyla insanlar sunmuş önünüze,olanaklar sağlamış,boşluklar açmış yüreğinizde..Yıllar böyle geçmiş işte!Bir gün bir yerde karşılaştırmış,tüm o ana kadar ki sıradanlıklara inat! Alt üst etmiş olanların hepsini,yıkmış geçmiş..Aşık etmiş sizi birbirinize..

Demişsiniz ki hayat böyle sürprizler de yapar mıymış!?

Tanrının sevgili kullarıymışız.Buna inandırır sizi..Bak bu yaşta, on sekiz yaşın heyecanını yaşattı bize!Kalbin büyümüş sevgiden,gözlerin irileşmiştir heyecandan.Ağız dolusu gülmenin karşılığı olmuşsun..

Gözlerini sıradanlıkta yummuş sıradışının ortasında açmışsındır.İnanmışsındır..İnandırmıştır seni.Bugün "nasıl inandım" demek ne acı! Hayat sen ne yaptın!!

Günlerce beklemişsin,aylarca.Beklemek olmuş adın..Neyi beklediğini bilmezken beklemişsin.."Bekle" demiş o çünkü..Sen beklemişsin!

Sonra bir gün bişi dememiş artık..Sen yine beklemişsin..Hayat-tıpkı filmlerdeki gibi-sağından solundan akıyor,sen öyle duruyormuşsun..Öyle sahip çıkar,öyle inanmış..

İki kişilik acılar çektirmişsin kendine.İki kişilik dökmüşsün gözyaşlarını,iki kişilik yaşamışsın tan yelinin yalnızlığını..Hiç kişilik umutlanmış,hiç kişilik yaşamışsın aşkını...

Bir sabah uyanmış gözlerin..Nefret dürtmüş yüreğini..Oysa nedir bilmezmişsin bu sabaha kadar.
Tanımışsın artık işte sende..Hiç kişilik aşkın kahramanı tanıtmış sana..Bu sefer şaşkınlıktan büyümüş yeşil gözlerin.Ağlarken akıtmak istemişsin hiç tanımadığın bu duyguyu.Sen bilirsin zira sen değilsin o!

Kapatır gibi bir pencereyi ,son sayfasını çevirir gibi bir kitabın sen de öyle kapatmışsın...

Oturup bir sigara yakmışsın..bu da bitti! Kadehinden bir yudum şarap alırken gelecek güzel günlere içmişsin...Aşkın iki kişi yaşanacağı güzel günlere..



;;