28 Nisan 2010 Çarşamba


selam millet!
Sabah şirinella yatakta dönüp duruyor,canlandırın gözünüzde ağızda emzik yatağın içi sıccacık ve o missss gibi hala bebek kokan ayakları çıplak ve artık rengi ruhu kaçmış giyilecek hali kalmamış kuzulu pijaması dizlerine kadar sıyrılmış şöyle bişey çıktı ağzından "off anne bi kalkabilsem" :=))))
Kızım büyüyorrrrr:)




Bi de sabah anneler günü mü bugün diye sordu yuvada sanırım hazırlıklar başlamış...Mayıs'ın 2.pazarına kadar her sabah bu soru gelecek belli! Hazırım ben ama...Demirden korksak trene binmezdik di mi ama ??
Anneannesi güneş gözlüğü almış zilliye akşam onunla gezip durdu evde..Akşam!! :)) Bi de "ne kadar karanlık bu ev" diye bana söylendi iki saat...Açıklamadım ben de kıllığına ama anladı...
Dün Nazo'nun doğduğu gündü...Güzel gözlüm koskocaman bir kadın tamm 24 yaşındaaaa :))
Çocuk ; iyi ki doğdun..Seni seviyorum...
Resimdeki çiçekler bu ofis ortamını bile güzelleştirdi..Edo çiçek kokmuyo len bunnar parfüm bu diyor ama olsun güzel işte..
Osman kibar çocuksun olumm :)) Benden duymuş ol , Nazan tapıyor sana!!


Hayat öyle böyle geçiyor işte...Bazı anlar karanlık bazı anlar alabildiğine aydınlık...Arada gözlerimin ışıktan kamaştığı da oluyor , karanlıkta parladığı da..Her iki durumda da net görememek huzursuzlanmama neden oluyor...
Hareketli dönemler yaşıyorum...Ama bu kadar aksiyona rağmen bazen kendimi dışarda durup olayları sadece seyreden kişi olmaktan kurtaramıyorum..Bu kötü mü? Bir yorumum yok sanırım..




Ama Türkiye'de kadın olmanın dışında ,Türkiye'de mini etek giyen kadın,Türkiye'de saçlarını sarıya boyatan kadın,Türkiye'de sokakta sigara içen kadın,Türkiye'de üniversitede okuyan ve yalnız yaşayan kadın zorluklarını deneyimlemiştim..Kadınlığın "farklı" bir halinin zorluklarını ilk kez deneyimliyorum..Sanırım tek çıkar yolu "salak ve çılgın" olmaktansa , "akıllı ve çılgın" olmak..Söylediğim şeyi anlayabiliyor musunuz??





Bu arada saçlarımı yine kestirdim durduramıyorum kendimi artık ben?? Ensem açıkta..Bakın eşek şakası hiç sevmem diyim ben size...Ona göre!!

Geçen Pazar pikniğe gittik Şirinella ve diğerleri :) Oksijenden başımız döndü...Çok eğlendik...











Bi de zencefilli kurabiye denediniz mi hiç?? Tadından yenmiyor diyim ben :))
Herkese eyvallah..

;;