13 Nisan 2010 Salı

"Başlamak mühimdir"diye başlıyordu vakti zamanında yazdığım bir yazılardan biri..
Son dönemlerde başlayabildiğim çok fazla şey oldu pek de memnunum bu durumdan.

Uzun süre durunca tabi!

Şimdi başlangıçlara çok taze bişey daha ekledim.Baharla birlikte geldi taze başlangıcım..

Kafamdan geçirdiğim bişey sözlerime de yansıdı geçen gün..."Aslında bir tarafıyla da zorluklar barındırıyor içinde"

Hayatını istediğin gibi yaşamanın yanında hayatına yeni bir yön vermen gerekliliği, kariyerinde yeni bir atak yapma cesaretinin yanında sevdiğin iş arkadaşlarından ayrılmanın zorluğu,anneliğin sonsuz hazzının yanında sorumluluğun ağırlığı,yeni bir ilişkiye başlamanın heyecan dolu anlarının yanında ilişkiyi tanıma zorluğu..

Bu saydıklarım eğer hazırsan elbette karşı konulamaz bir coşku yaratıyor hayatında..Hazırsan elbette ama bir tutam korkuyu ve/veya çekinceyi beraberinde getirmediğini kimse söyleyemez sanırım..

a-a evde Miller varmış ne hoş...Soğuk değil ama olsun bütün istediklerin aynı anda olmuyor di mi?

Coşkuyla başlayamadığın başlangıçlardan bahsediyorduk.

Zor konuymuş!

Hayatında seni ve söylediklerini bağlayan şeyler olduğu sürece cesur olmak,cesurca cümleler kurmak hadi bol keseden atmak diyelim eskisi gibi kolay olmuyor.
İşte tam burda şunu düşünüyorsun ; cesur ataklar mı yapmalı, yoksa varolanı- seni saran pamuğu sonsuza kadar korumalı mı? Seni sonsuza kadar içinde tutacağını bile bile!

Zor seçim!

Başlangıçlar dedik , cesur hamleler dedik.Ve aynı cümleler içinde zorlanmaları koyduk..

Derin kazılar yapıyorum son bir senedir..Kazdıkça yeni karmaşalarla karşılaşıyorum.Çok şükür karşılaştıklarım arasında daha da derine inmiyor olmama neden olacak bir vukuatla karşılaşmadım.
-henüz-

Ama o derinliğe sahip olabilmek daha derine inmemi sağlayacak şeyler tam da bu benim korktuğum başlangıçlar.Bahar başlangıcında salgılanan hormonlarım , kendini koruma içgüdülerimle savaşıyor.

Ben durup izliyorum.Kendimi bu kadar dışarda tuttuğum hiç olmamıştı.Hep tuttuğum bir taraf olurdu benim.Bazen içgüdülerim oldu bu bazen de hormonlarım..(Canım hormonlarım)

Şimdi ilk kez "tarafsız bölgedeyim" Ama burası ilk kez karşılaştığım bi yer...Yabancısıyım buraların..

Gözlerimi karanlığa alıştırır gibi kıstım bekliyorum...

13 Nisan 2010
Moda


içimden geldi eskilerde bi hatırlatma yaptım,yazının tamamı;



Sana ayna olan ve aynada sana yansıttığı görüntüyü senin çok daha güzelin kılan kişiyi bulmak yada aşk'ı ne dersen,neye yüklersen o'nu- zira bence çok büyük bir fark yok-sanıyorum herkesin harcı olmuyor..

Ya da buluyorsun ama görmüyorsun..Ziyan olup gidiyor elinde kolay bulunamayan şey...Kaybettiğinle kalıyorsun ve fakat birgün tokat gibi çarpıyor yüzüne kaybettiğin!

Allah kimsenin gözlerini kapatmasın ki aşk'ı görebilsin yada kaybettiği şeyle birgün karşı karşıya bırakmasın ki renkleri göremeden,kör olarak da olsa nefes alabilsin...
not:resim michael kenna..Bizatihi benim için çekiyor sanki..Depresif ve sorgulayıcı..

;;