26 Temmuz 2010 Pazartesi




Uzun zamandır bir haftasonu bu kadar kıçımdan ter akmamıştı ama bu kadar da zevk almamıştım..

Cumartesi caddebostan sahilinde kalabalıktık...Gökçe teyze ve Tolga abi de eşlik ettiler bize..Ve votka-redbull da :)) Çok eğlenceli çok mutlu saatler oldu...Üzüm'ün gözlerinde aidiyet duygusunu hissettim ve mutluluğu..Yemin ederim yalanım varsa kulağımı kerim çarpsın!!













Şirin arabada arkada oturuyor artık Üzüm'ü var ya..Ama yemin ederim bu kadar çok konuşan bir çocuk ben doğurmasam şüphe ederdim benden mi diye!! Yahu sus-mu-yorrrr!! Sesine kurban olurum ben onun ama "Şirin sus artık gözünü seveyim annem" diyorum..Yalan yok diyorum..

Üzüm iki gözüm sesini çıkartmıyor yavrum...Olum duymuyor ondan mı rahatsız olmuyor bu melek?? Ama yok kuyruk çekiliyor, kulaklar kanat yapılıyor..Gene gık yok oğlumda..Abi o abi..


canımmmm!!! İkinize de bayılıyorum!

Eğer çocuğunuz varsa ve kardeşi yoksa biliyor musunuz durmayın bir hayvan edinin...Kedi-köpek ne olursa..Zira Şirin Üzüm'ümden sonra emziği bıraktı..Bir gecede!! Bir gecede!! Sormuyor bile..Abla oldum ben diyor..Ve kendi yatağında kendi odasında yatıyor..Ve ağlayarak çağırmıyor artık beni..Anneee diye sesleniyor sadece...İnanılmaz değil mi?? Ama doğru!!


Üzüm de kaka olayına alışmaya çalışıyor..Çok gayretli çocuğum..Sabah beşbuçuktu bi sese uyandım..Halıyı eşeliyordu...Kakası geldi , anladık...Doğruymuş!! Dışarı yaptı ne var ne yoksa..

Bakalım akşam nasıl bulacağım evi?

Ama hiç zoruma gitmiyor temizliyorum bitiyor..Oğlum o benim!

Bakın mutluluğa :)




Cumartesi akşamı şirinella ile Shrek'e gittik..Uyuyakaldı Şirinella..O kadar yorgundu ki biliyordum aslında bitiremicek filmi ama söz verdim diye götürdüm..Bi de film aslında pek de çocuklar için değil gibi ya.Ben zevkle izlerim fekat biraz korkutucuydu başları felan..Büyücü çok fenaydı bi kere..Iy..Hele kaz'ı...Korku filmlerinden fırlamış gibilerdi..Kötü ile iyi'yi ayırd edecekler ya bokunu çıkarmışlar!

Neyse Şirinella kucakta, filmden çıkış ve eve dönüş..Gişedeki abi bir daha gelişte hatırlatın sizden para almicam dedi..Acıdı bana sanırım :)

Pazar günü ben fenaydım..e o kadar yorgunluk çıkacak tabi bi yerden..Elim ayağım titriyordu yorgunluktan..Ama abartmıyorum sahiden kötüydüm..Koltuktan kalkamadım ya..Bayılmış gibi uyumuşum bi yanımda Şirin bi yanımda Üzüm..Onlar takılmış allahtan..Neyse ama sizce ben evde oturur muyum? Cıks oturmam! Pikniğe gittik..Anane ve tayfası ile..

Fekat ben orda da kaldıramadım iskeleti yerden!! Şirin ve Üzüm mutlulardı ama..O da yeter bana zaten...Anneyim oluumm ben...

Yatarım ama çevremden ayırmam kuzularımı!! Onlarda bi yere gitmiyor zaten :))

Yine eve dönüş banyo sefası ve yattak!!
Güzel bi haftasonu idi...

Bi kaç pürüz hariç...Olsun canım sağolsun!!




;;