6 Aralık 2011 Salı



Hergün burdan geçmek öyle güzel ki...







güzel karikatür..met-üst..


yine gece.
saat geç..geç..geçmiyor..
ama geç işte..

deli mavi diye bi saçmalık var..ben çok gıcığım o iki kelimenin buluşmasına..deli güzel..mavi de güzel öyle tek başlarına..deli mavi olunca bi pisleşiyor..ıyyy...

kedim hırlıyor ben de hırlıyoru
m ama o zevkten ben sigaradan..ya çok içmiyorum aslında ama niye böyle oluyor ki..

şirinella 5 yaşını bitircek olum yaa..ne accaip..bi de bi tuhaf konuşuyor..yok işte,doğrusu ben öyle düşünmüyorum'lar,okula gecikeceğimizi tahmin ediyordum bu kadar oyalanırsan'lar..kendi küçük dil pappuçç..geç
en gün banyodaki mavi havluyu bağla sen boğazına evde "süpermen kız" ol! e çelişiyorsun kendinle süpermen kız ne la desem çelişki ne dicek..annat babam annat..sustum demedim..bazen de "süperdilmen" oluyor..spidermen aslında ama onu da çaktırmıyorum..






bu sabah evden çıkmadan kedi oldu yine ayaklarını diliyle temizledi..bildiğin yalıyor ayağı kaldırıp..çok esnek la..düşünüyorum da bi önceki hayatında kesin kedigildi..aksine inandıramazsınız..mimkin diill..cimnastiğe felan götürmek lazım aslında..akşam ağzını kırmızı kalemle boyamış bi geldi mutfağa az önce birini boyundan emmiş gelmiş..noldu olum dudaklarına dedim..yok ya bişi olmadı kan o kan dedi...ehehehe..bi saniye yetermiş panikleyip sakinleşmeye..bana yetti yani..

günler güzel geçiyor..hasta oldum çaktırmadım...baktı ..klemiyorum çekti gitti..

ivit..spor yapıyorum..bu yaştan sonna yapıyorum valla..sıkılaşcam..sorunum kilo vermek değil!!sadece sağlıklı olmak istiyorum..ehehe..ben de inanmadım olum aatlama hemen..

saçlarım uzuyor..uzasın,ilişmiyorum..

oha saat 3!

deniz'de uyumuyor şindi..o benim büyüdüğüm şehirde ben onun iki günlüğüne kongreye geldiği şehirde..olmadı de mi? Olsa da....

ana yazasım varmış..bana sarı kafa demeniz hoşuma gidiyor..

bi ayva datlısı yaptım var yaaaaaa...yarın olsa da yisek..içine karanfil de attım..bi de çekirdeklerini..rengi de kızılımsı oldu..üff. şaanee..
bak yine deli mavi geldi şuuruma..baya bildiğin öfke hissi..tuhaf..

başkaaaa?? Behzat eski behzat değil sanki..çok değişti..ya da ben..bilmiyorum ama ilişkimize bir yenilik bir helecan lazım..olmuyo böyle..

M.M hayatı okuyorum yine..keşke M.M benim arkadaşım olsaydı..konuşsaydık böyle onla şampanya içerken..cigara içseydik felan..haplarını alsam saklasaydım..o bana kızsa ama o kadar da kızmasaydı..seviyor ya beni..olsaydı keşke..ilaçlar olmadan kafayı bulsaydık gülsek gülsek yerlere yatsak sonra sarılıp uyusaydık..böyle olsaydı keşke..


;;