15 Mart 2010 Pazartesi

Cumartesi gittik tiyatro'ya..Cevahir'de Şehir tiyatroları da varmış yafu..Çocuk oyunları da var..Gişede var:) Gişeden bilette alınıyor..Eee? Sorun ne? Sorun ;oyunların yaş aralığı 06-12 yaş...

Paşa paşa özel tiyatroya gittik..Bilet fiyatları şehir tiyatrolarında -çocuk oyunları- 4 tl..Herkese hem de..Özel tiyatro da 15 tl idi..Herkese hem de...Şuncacık çocuktan da 15 lira alıyorlar :)

Ben açıkçası pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim oyundan..Bi kere tamam çocukların sıkılmaması için kısa tutuyorsunuz süreyi ama kardeşim bi soluklanaydık?

Neyse bakalım deneye yanıla bulacağız iyisini.Zira Şirinella pek sevdi bu tiyatro işini.."Hep gelelim çok beğendim" dedi çıkarken salondan..Bi de o da benim gibi izliyor ne izliyorsa..Eller ayaklar oynuyor hep ama konuşmuyor hiç..Papuçlarını çıkardım zaten koltuğun içinde kayboldu oturunca fındık kurdu..Bağdaş kurdu koltukta:)

Sonra Cevahir'den metroya bindik çıkışta..Metroya bindi kız , başladı şarkı söylemeye ama nasıl bağırıyor görmelisiniz :)) Benim annem güzel annem şarkısını icra etti hazret :)

Şarkı bitti herkes Şirin'i izliyor zaten , alkış kıyamet :)

Selam verdi zilloş..Göko'nun yorumu ;seni geçecek bu :)

;;