8 Temmuz 2010 Perşembe

Arkeoloji müzesinin serinliğini tadan bilir...Muhteşem,büyülü bir bahçe..Bahçedeki banklar da öyle..Ağaçlardan süzülen güneş parıltıları lahitlerin üzerinde kıpır kıpırdır ve inanılmaz bir huzur kaynağıdır..


Bu sene Osman Hamdi Bey'in ölümünün 100.yıldönümü imiş...Arkeoloji müzesinde bir etkinlik düzenlendi bu özel kişi için..Türkiye'nin ilk arkeoloğudur Osman Hamdi..Ve evet pek ünlü ve hakkaten şahane bir eserin yaratıcısı;





Bilirsiniz Osman Hamdi bey aynı zamanda benim de tez konum olan Nemrut'da arkeolojik kazıları başlatan zat-ı muhteremdir..Tezi hazırlarken çok heyecanlanmış ve hayranlık duymuştum..Hem Osman Hamdi bey'e hem de Kommagene kralı Antiochos'a...


Ama gidememiştim Adıyaman'a..Hala içimde derttir..:(



Fotografları çok hevesle çektim..























O gece Tuluyhan Uğurlu'nun konseri vardı müzede..Yani Piyano...







Ama piyanoya keman,ney,yaylı tambur ve daha bi sürü enstrümanda eşlik etti..Çok keyif aldım ben..


Çanakkale'deki öğrencilik yıllarıma,okuluma,İzmir Bayraklı kazısına gittim geldim..


Hocam teşekkürü bi borç biliriz...Öpüyorum sizi..


*************************************


Bu arada Cumartesi akşamı da Kuruçeşme Arena'daydım...Mey İçki'nin hazırladığı rakı festivalinde idik :) "Bi" Büyük Fest!..Tam 1300 çeşit meze ile Guinnes Rekorlar Kitabı’na girildi o gece..Ordaydım :)
Mey İçki'nin rakı etkinlikleri devam edecekmiş...
Bu arada bilet almadan gittiğim için nerdeyse kapıda kalıyordum..Ama şanslı mıyım neyim? Normalde 35 lira olan bileti karaborsadan 30 liraya aldım.. :) Bi de Ali'nin telefonunu..O benim karaborsacım..Telefonumda karaborsacı Ali diye kayıtlı valla bak!





**********************
Şirinella ilk kez sinemaya gitti geçtiğimiz pazar öğleden sonrası..Toy Story..Hem de 3D...Ben ondan daha çok kıpırdandım koltukta öyle diyeyim..Bişey soracak olursa eliyle ağzını kapadı ses çıkarmamak için..Offfff seviyorum huleynnnn!! Çok keyif aldı..Yine gidelim diyor sürekli artık...

Bu arada ilk kez üç boyutlu isledim bi filmi..Ne acaip oluyormuş yafu! Ama sonlara doğru göslük fazla geldi..Sıkıldım çıkardım ben..



Luna Şirinella rocker olcak diyo...


******************************
Dün Deniz'imin doğumgünüydü..Kalabalık kutladık sevgilimin doğumgününü..Çok keyifli bir mekan ayarlamış kocası ona..Züpriz parti hazırlamış üstelik..Ben kaçırdım ilk an'ı...:( Ama gecenin devamında Şirinella ile hazır bulunduk..

Canım benim..Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi?İyi ki doğmuşsun aşkım..Sen olmasan napardık?? Sağlıkla,huzurla insallah..Yıllarca koyun koyuna..


Ve son bi kaç fotograf..

Ben yaptım ben çektim..Gururluyum..İftiharla sunarımsss..



















Nazar deymesin di mi?
Ha bu arada yarından itibaren 10 gün yokum....İsin aldım..Gideceğim yerlerden yazarım..
Buna da nazar deymesin..Aman diyim..Nolur senede bi sefer :)
Öptüms..

;;