23 Aralık 2011 Cuma


ha bu arada film de izledim..The Hangover..ben film izlerken baya baya iyi olması lazım ki sesli güleyim..yoksa sessiz sakin film izleyenlerdenim..İzlerken çok konuşmam, ağlayacaksam sessiz sessiz ağlarım ve güleceksem yani ses çıkararak, gerçekten komink olmalı..bu film öyle işte..
Fragmanı bile izlesen ne demenk istediğimi anlayacaksın..dört arkadaş,las vegas,bekarlığa veda..biliyorum çokca işlenmiş bir takım ögelerdir bunlar ama bu film de klişe olmayan o kaddar çok şey var kii...





Adından da anlaşılacağı üzre dört deli kaldıkları otelin terasında birer shot yapıyorlar ve film işte orada başlıyor..yani hani nerdeyim!,neler oldu!, ne zaman yaptım bunnarı durumu??

filmin oyuncuları arasında sanırım en yakışıklısı o olduğu için en çok Bradley Cooper'ı beğendim..ne var hiç de dürüstçe gelmedi mi?Bana ne..en yakışıklısı o napimm..hem sezonlar sezonlar boyunca alias izlemiş biri olarak elbette kayıracağım bi ayrı tutacağım cooper'ı..

neyse dönelim filme..filmi izlerken dağılıyorsun dedik...de asıl güzel olan aradan günler geçince de aklına geldiğinde filme höyküre höyküre gülmen..gülmem..benim gülmem yani..yorma beni nolur..

bak şimdi filmde bi bebenk varoluyor bi ara..polis arabasında! bebeke şakacıktan mastürbasyon yaptırdığı sahneyi şu an hatırladım tekrar ve bu kalabalıkta deli dicekler töbe töbe aklıma girmiş..

filmde kim var bi de biliyor musun mike tyson..evet var..ama annatmican onu..yoksa küfür yerim..bi de davuk var..bildiğin davuk işte..roarrrr var..hım açıklayayım bilmeyen olabilir de mi? işte bildiğin taygır..

tyson dedik ya filmde phil collins'in muhteşem şarkısını dinliyor ve eşlik ettiği an çok şaane..bu şarkıyı ararken bişi buldum adamlar metroda olay yapmışlar..ba-yıl-dımmm..orda olsam pek severdim hayatın sürprizlerini...

bak işte..mutlaka islemelisin adamım! oooo oooo ooooo oh yeah!




sözlerinin bi kısmı negzel yaa..travmayı seviyorum;

bu gece bir şeyler olacak hissedebiliyorum.
bütün hayatım boyuncu bu anı bekledim, tanrım.

hatırlıyorum, hatırlıyorum merak etme.
seni gördüğüm ilk ve son anı nasıl unutabilirim?
neden sessiz kalmaya devam ettiğini biliyorum, ama hayır.
beni kandıramazsın!
canımızın yandığını göstermiyoruz ama acı gitgide büyüyor.
buna alışıgız.

tanrım, bu gece geldiğini hissedebiliyorum.
.................

film yap-boz gibi..nasıl tamamlanacak diyosun..ama oluyor..

izle bence..gülmeye ihtiyacın varsa izle...hem kimin yok ki?


Filmin devamı da çekildi bu arada..

not:bi film daha izledim..Stepmom..onu da yazcam..kötü kalpli üvey anneye alıştırdılar yıllarca bizi..külkedisi dikikleri sök,sökükleri dök felan..öyle diil işte o!! onda da ağladım çok biliyor musun?

he bi de bi yere gittim istanbul'da bi lokanta..Fıccın ismi..onu da yazcam ama şimdi evimi toplamalıyım..

;;