25 Kasım 2010 Perşembe

çok güzel bir haber aldım...
I.üzüm ameliyat olmuş ve şu an çok sağlıklıymış..
güzel şeyler de oluyor bazen...

Nazan beni günlerdir deli gibi ,manyak gibi , aklını yitirmiş gibi güldürüyor..

bak duyuyorum ,hala yapıyor... buraya geleceğim tekrar..

yaaa Cem Yılmaz...

Konu bu..Bu adam var ya bu adam...ne diyim bilmem ki?? Gökçe ne disem?? Demeyeyim ayıp kaçmasın...etrafta çoluğu var çoğcuğu var..

Ama bu mu ;





Bu mu deseler;






aslında açık ara Cem Yılmaz diyecektim..Fekat ellamm Eric Bana'nın nasıl bir fotografını seçmiş benim gafil gözlerim..Ama yok yok..kararım kat'i...Cem Yılmaz baba...Ya seçim yapmak zorunda mıyımm??? ehe..Taam Cem...


Bak şimdi doğrudan söyleyeyim Gora'yı izledim..Yaniii...Benim aklımda kalan tekrarlı sahne (böyle bir terim muhtemelen yok ben dötümden uydurdum) "Kimsin sennn,çık dışarııı" idi..Arog'u izlemedim..İzlemedim napiyim??Bakma kötü kötü..

"Her şey çok güzel olacak" Şukela film...Defalarca izlesem yine defalarca izlerim :))
Altan işte ya..


"Tolga naber??" güzeldi di mi?








Sonna Hokkabaz...Aslında nasıl içli film di mi? Detay film bence ...Bi kere izlemekle olmaz en az iki..Ben izlerken çok içlenmiştim ve tabi ki ağladım sonunda..soru mu bu da şimdi??

Filmin ilk sahneleri..Nasıl naif ve o zamanlardan di mi?




O beni en çok güldüren o repliği aradım ama bulamadım bi türlü ; "Sen de sabahtan beri dikkat çekmek için org çalıyorsun orda'dır..ve nasıl doğrudur..Hatırlayan var mı?

Ve Yahşi batı..Filmi izlerken çok güldüğümü hatırlıyorum...Ayaklarımı koltuğa vura vuraaa..Ama bazı yerler var ki işte Nazan burda devreye giriyor ve bizi günlerdir aynı tonlama ve birebir aynı kelimelerle yerle yeksan ediyor.. Çahhh...:))Bu sefer essahtan çah!

Bana hatırlattığı replikler buyrun burdan yakın;





Bi de tabii efsane yalan olayı var Cem Yılmaz'ın ki dadından yinmez..


































Bu da yanına cabası...



;;