15 Temmuz 2011 Cuma








































































Eskişehir'i görmeyi istiyordum ne zamandır..O gün ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bi anda aa evet dedim yafu Eskişehirr!!

atladım hızlı trene doğruu çibörek yimeğee...Papağan da tabi ne sandın akıllım??

zevkli ve konforlu bi yolculuktu..Hızlı tren sahiden hızlı olum..250 falanla gidiyorsun ama hiç annamıyorsun o kadar hızlı olduğunu..yaşamak gibi di mi?? Ehi..

hemen aç karnı doyurmak lazım tabe.Papağanı daha büyük bi yer zannederdim hakkaten ufancık bi tükan.yiyip kalkıyor millet..oturmalık diil..ben iki tane söyledim ama çocuk annam veremediğinden olsa gerek bi porsiyon getirdi..tamı tamına 5 (yazıyla beşş) adet çibörek..allam dedim nası yicem ki? 6,5 dakika (yazıyla altı buçuk) sonna hiç bişi yoktu tabankta..ama ananeminkilerden sonna yediğim en güzel çiböreklerdi..canlarım bebeklerim benim..artık benim bi parçam onnar!

artık karnım tok şehri keşfe hazırdıms.Porsuk çayı güzel tabi şehrin içinden geçiyo böyle serinletiyor felan..bi de eskiden pis felan kokuyormuş şimdi tertemiz vallak,yeşil yeşil akıyor..etrafında hep duyduğum kafeleri daha bi yakın hayal etmiştim ben aslında..azcık uzağında kalıyor kafelerin ama olsundu yine de güzeldi işte..bol fotograf bol yürüyüş anam ağladı tabi afedersiniz..oturdum bi kafede.buzlu gazozumu diklerken kitap okudum felan..güzeldi işte..akşam da döndüm... öyle yani..







hım bi de bu var..çok tuttum!













6 yorum:

nilberry dedi ki...

Aha da memleketim :)Eskişehir güzeldir tebii. Bir de tarihi yerlerini görmen lazım, Yazılıkayalar, Odunpazarı mesela.

Umudum dedi ki...

ya evet afişlerini gördüm odunpazarı'nın ama zeman yoktu minnoş..
belki beraber? :)

Adsız dedi ki...

uuuuummmmmmuuuuuuuuuddddddddd özledimmmmmmm,burnumda tütüyosunn...kemalin yerinde kave içmeyi senle ama,özlediiimmm,istiyorummmmmmm.teyzee demeni de özledimm,yanaklarından koklayarak öpmeyi de özledim.bi de de terasta şarap içip seni dinlemeyi de özledim.offfffffffff!!!!!!!!!!

Peren dedi ki...

gitmişsin eskişehire ne gzel. papaianı sevdin mi? ciböekleri süper di mi. getiriyolar miniş miniş 5 tane. hüpletiyon lüpletiyon. oh misssssss

Umudum dedi ki...

teyze,
var ya ben de özledim seni ya...
ama böyle çok özledim he..
omzuna yatsam...ana ağlicam sanırım..
bitti

Umudum dedi ki...

peren'cim,
güzeldi vallak...
giderim ki ben yine..yerim ki bi beş dane daaa..